För att kunna säkerställa att webbplatsen fungerar som avsett krävs att cookies sparas på datorn.

Talaruppdrag

Anlita Peter som föreläsare inom försäljning, marknadsföring och kundvård.

Peter har över 25 års erfarenhet inom dessa områden. En föreläsning kan vara från 45 minuter till 3 timmar. Beroende på tid så föreläser Peter om relevanta ämnen baserat på BliFullbokad.nu-konceptet.

Sluta sälj!®

Dagens kunder vill inte bli sålda till - de vill köpa, på deras villkor.

Det är bara två bokstäver som skiljer Selling och Helping men det är en gigantisk skillnad i tanke-och handlingsättet. Dagens kunder vill inte bli sålda till. De vill köpa, på deras villkor. Det är kunderna som har informationen och makten över köpprocessen. För fokus idag är nämligen på köpprocessen istället på säljprocessen. Kunden är inte intresserad av säljprocessen. Deras fokus är på att köpa.

A och O idag är kundfokus. Det har det i och för sig alltid varit men idag är det ännu viktigare att vara genuint intresserad över kundens situation, önskemål, problemställning och hur en lösning ska vara.

De största kommunikationskanalerna idag fanns inte för ett par år sedan. Allt förändras. Och det går fortare och fortare för varje dag. Säljarens roll har ändrats markant de senaste åren. Idag är det inte bara säljaren som säljer utan alla personer på ditt företag som har kundkontakt påverkar kundens framtida köpbeteende.

Vem du sålde till igår och det sätt som du kommunicerade då kanske inte gäller imorgon. Både kundens köpbeteende och prioriterade kommunikationskanaler är färskvara. Vem bryr sig om igår? För frågan är vem som väljer att köpa från dig imorgon och vart och hur du bemöter kunden. För att om du inte vet om det idag så kommer du inte finnas där när de behöver dina tjänster imorgon.

BliFullbokad.nu vänder sig till de företag som både vill behålla sina befintliga kunder och vara det självklara valet för potentiella kunder!

Peter har utvecklat CRM-system sedan 1989, tagit fram processer för sälj och kundhantering. Peter har föreläst i flera år om CRM-system, "Hur man kan få fler kunder utan att bli en säljare" och utbildat företag som vill lära sig få fler kunder genom BliFullbokad.nu-konceptet.

Peter föreläser nu om detta skifte som pågått i flera år men som många företag inte tar på allvar. Idag är det inte de små företagen som är rädda för de stora företagen. Det är inte heller de stora företagen som är rädda för de små. Utan det är de långsamma företagen som ska se upp för de snabba företagen. Snabba i att förändra och anpassa sig.

Boka Peter som föreläsare till ditt företag. Det är en inspirationsföreläsning för de personer inom företaget som har kundkontakt samt ledningsgrupp, ägare och styrelse. En föreläsning kan vara från 45 minuter upp till 3 timmar. Även distansföreläsningar kan genomföras.

Sagt om talaruppdrag...

 • Ulf Bergman

  Stolt Kommunikation AB

  Bra strukturer är helt avgörande för framgångsrik försäljning. Som varumärkesutvecklare sedan mer än 30 år så försöker jag hjälpa mina uppdragsgivare att både bygga och leva sitt varumärke. Ett av de absolut största problemen som de flesta har är just att de inte klarar av att jobba metodiskt och uthålligt. Metodiken i Bli Fullbokad Nu är bland det absolut bästa, mest jordnära och mest inspirerande jag stött på. Peter Watz presenterar strukturen på ett levande och engagerat sätt. Jag skulle önska att fler fick höra Peter och i praktiken pröva Bli Fullbokad Nu-konceptet. Det skulle massor av tjänsteföretag ha enorm nytta av. Och det skulle Sverige tjäna på.

 • Marina Häll

  Härliga Fötter

  Saklig, punktlig. Det var lätt att lyssna och följa med, ROLIGT. Peter var duktig på att hålla nere på kackel och utsvävningar som lätt kan hända när det sitter många kvinnliga besökare i publiken och man får fråga fritt.

 • André Lysell

  Peter paketerar detta ämne förträffligt. Bra struktur och tydlighet!

 • Karolina Andersson

  Make up your hair

  Peter föreläser på ett sätt som är lätt att förstå och inga frågor från lyssnarna är för "dumma" att ställa. Känns bra att föreläsningen inte är så inriktat på rent säljsnack.

 • Bengt Bergshem

  Revisor på Nexia Revision

  Peter kom till vår konferens och pratade marknadsföring på ett effektivt och mycket seriöst sätt! Han hade bara en timme på sig men använde denna tid mycket väl! Peter vet vad han pratar om och vi kommer helt klart ha nytta av detta!

Behöver du inspiration?

Varje månad skriver Peter ett eller två inspirerande brev om marknadsföring, försäljning och affärsutveckling. I brevet finner du tips, inbjudningar, erbjudanden och annat som kan inspirera dig som är tjänsteföretagare.

Tveka inte att påbörja din prenumeration! Brevet är kostnadsfritt och du kan avanmäla dig när du vill.

Prenumerera gratis