För att kunna säkerställa att webbplatsen fungerar som avsett krävs att cookies sparas på datorn.

Förbättra livet för 10.000 företagare...

2016 års stora vision

Jag får ofta höra av mina kunder att jag har förändrat deras liv till det bättre. Förutom att de har fått fler och bättre kunder så har de också fått ett bättre självförtroende, fått mer energi, bättre fokus och känner sig stoltare över sitt företagande. Vissa säger att deras familjer också fått en bättre partner...

Jag har de senaste åren utbildat ett hundratal företag i Sverige. Vissa har ökat sin om sättning med 34% andra har fördubblat den. Vissa har till och med fått ännu bättre resultat. Mina kunder säger att min kunskap som jag har paketerat i BliFullbokad.nu konceptet verkligen har förändrat deras liv.

Nu vill jag hjälpa ännu fler och jag kommer göra allt jag kan för att det ska bli möjligt!

Om en företagare kan öka sin lönsamhet, få fler och bättre kunder så kommer han / hon att må bättre. Och inte bara den personen utan hela företaget om det finns anställda där och även familjen till företagaren. En företagare kanske har en partner och kanske ett barn. Så när jag hjälper en person så påverkas faktiskt 3 personer + eventuella anställda och deras familjer. De kommer att må bättre! Bra va?!

vita gubbar familj

Tänk nu om ett företag kan få - låt oss säga 50 nya kunder över tid och varje kund är en privatperson eller ett företag och de också i snitt har 3 personer i sin familj. 50 nya kunder = 150 personer. 50 kunder som kommer få hjälp med sina problem av företaget.

vita gubbar bredvid

Härligt va?! Nu kommer det som blir riktigt intressant!

Tack vare min bakgrund som IT-konsult så har jag nu förpackat min kunskap så att jag kan hjälpa flera, till ett lägre pris! Nu vill jag göra en massiv insats att förändra företagares situation. Jag vill förbättra livet på 10.000 företagare! Direkt så påverkas 30.000 personer och även alla deras nya kunder. Det blir över 1.500.000 personer som kommer att få det bättre! Nu pratar vi om en massiv samhällsförbättring!

vita gubbar highfive

Jag har uppdaterat den lärarledda distansutbildningen och sänkt priset så att ännu fler kan vara med. Dessutom så sänker jag priset på självstudiekursen med 50%!

Fler och bättre kunder, ökad lönsamhet, bättre självförtroende och en lyckligare familj! Alla blir vi vinnare!

  • Vill du lära dig BliFullbokad.nu-konceptet på egen hand? Välj självstudiekursen för 1.900 kr + moms.
  • Vill du var med i grupp och få en lärarledd utbildning på distans via webben/telefonen? Välj Distansutbildningen för 4.900 kr + moms.
  • Vill du hjälpa mig att hjälpa 10.000 företagare? Jag lovar! Jag kommer att behöva hjälp! Kontakta mig Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Behöver du inspiration?

Varje månad skriver Peter ett eller två inspirerande brev om marknadsföring, försäljning och affärsutveckling. I brevet finner du tips, inbjudningar, erbjudanden och annat som kan inspirera dig som är tjänsteföretagare.

Tveka inte att påbörja din prenumeration! Brevet är kostnadsfritt och du kan avanmäla dig när du vill.

Prenumerera gratis