För att kunna säkerställa att webbplatsen fungerar som avsett krävs att cookies sparas på datorn.

Självstudiekurs

Självstudiekursen är ett sätt för dig att lära dig BliFullbokad-konceptet utan schema. 

Materialet bygger på BliFullbokad-konceptet och är speciellt framtaget för självstudiekursen. Du får tillgång 12 timmars inspelat material uppdelat på ett 80-tal filmer. Varje film är mellan 30 sekunder och 25 minuter och till varje modul finns det arbetsuppgifter.

Se några filmer från kursen, längst ner på denna sid. Helt gratis!

Vanliga frågor

Vad?

Inspelad utbildning speciellt gjord för denna självstudiekurs. Ett 80 tal filmer som är mellan 30 sekunder och 25 minuter.

Var?

Du kan sitta vart du vill! Det enda du behöver är uppkoppling till Internet. Logga in på Kundsidan så hittar du ditt material.

Hur?

Efter du har betalat får du ett mail med dina inloggningsuppgifter. Du loggar in på medlemssidan via länken i mailet. Där finns allt material för dig att ta del av.

När?

Du väljer precis när du vill ta del av materialet i utbildningen. Men jag rekommenderar att du bokar in en tid varje vecka då du ser filmerna och gör arbetsuppgifterna.

Varför?

Utbildningen passar dig som vill vara flexibel och göra utbildningen på egen hand. Känner du idag att det är komplicerat och jobbigt att bli fullbokad? Efter denna utbildning kommer du, om du gör jobbet, att känna dig trygg i att du kan utföra det yrke du är utbildad till med fler bokningar och ökad lönsamhet.

För mig?

Utbildningen passar dig som erbjuder tjänster. Du kan vara coach, föreläsare, naprapat, revisor, massör, kiropraktor, fotograf eller någon annan tjänsteyrke. Du kan var anställd och vara på väg att starta eget eller så har du eget företag redan. Kursen vänder sig till dig som både "säljer" och leverar tjänster. Om du har en egen säljavdelning med separat leveransavdelning så passar kursen inte er.

Nöjd kund-garanti

Denna utbildning omfattas av Nöjd kund-garantin

Förr i tiden så berättar en missnöjd kund till 8-10 personer om sitt missnöje. En nöjd kund till 3-4 andra. Men idag med Facebook, Twitter och andra sociala media så är det helt andra siffor som gäller. Peters mål är att du ska bli nöjd, dock inom rimliga gränser.

Om du inte är nöjd med självstudiekursen så får du tillbaka pengarna, men endast om du har:

 • Tittat på alla filmerna i avsnitt 1-4
 • Hört av dig inom 30 dagar från beställning

Om du inte har tittat på filmerna så kan du inte veta om du kan bli nöjd eller inte. Du har bokat dig på utbildningen för att du har ett behov och du behöver ett resultat. Därför behöver du titta på materialet för att få en möjlighet att bli nöjd.

Ta kontakt med Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så löser vi säkert detta. 

Priser och tillval

Självstudiekursen ger dig tillgång till inspelningarna med arbetsfrågor till varje kursavsnitt direkt efter betalning.

Pris: 1.900 kr exkl. moms

Du kan också beställa:

 • Inbunden arbetsbok med 130 frågor och arbetsuppgifter, helt på svenska. 500 kr exkl. moms
 • Personlig rådgivning, 5 x 30 min per telefon. 4.650 kr exkl. moms

Nyheter!

 • Betala med kontokort och få tillgång till kursen direkt. Delbetalning är möjlig.
 • Du får nu tillgång till kursen i minst 12 månader.
 • Nu finns alla frågorna från arbetsboken online i kursen.

Beställ

Självstudiekursen är ett sätt för dig att lära dig BliFullbokad-konceptet utan schema. Du kan när som helst under 6 månader ta till dig allt material som ingår.

 • 12 timmars material
 • Frågor och arbetsuppgifter
 • Se filmerna på internet vart du än är

Beställ mot faktura

Betala med kontokort

Studierådgivning

Ibland vet man inte vad som passar en bäst. Är denna kurs rätt för mig?

Om du tvekar att beställa - boka in en kostnadsfri studierådgivning nedan. Ett samtal tar max 25 minuter.

Du bokar en tid som passar direkt in i Peters kalender via tjänsten TimeTrade (på engelska). Om det inte fungerar kan du skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. istället.

Boka studierådgivning

Mentorprogrammet

Mentorprogrammet är fortsättningen efter självstudiekursen. En kontinuerlig fortsättning tillsammans med andra deltagare. Varannan vecka "träffas" gruppen i möten över webben, där du får hjälp och inspiration kring marknadsföring och verksamhetsutveckling och har även möjligheten att dela med dig av just dina erfarenheter.

Mer information

Sagt om utbildning...

 • Johan Arnkil

  Johan Arnkil

  Ocean Harmony

  Jag var med och rekommenderar den varmt, har fått massvis med information och tips om hur jag kan skapa förtroende och få fler kunder. Nu behöver jag inte ta lågt betalda uppdrag från andra massageföretag utan kan lägga min tid på att marknadsföra mig och mitt eget företag och kan kommunicera värdet på mina behandlingar så att jag kan ta såpass mycket betalt att jag kan leva på mitt företag. Gör det du också!

  Läs mer om vad Johan sagt.

 • Haffi Gíslason

  Haffi Gíslason

  Jag trodde först att distansutbildningen var en säljkurs, men det var det ju inte till min glädje. Då försvann rädslan. Peter är väldigt generös med att svara på frågor när man är osäker på något. Mina frågor fick omedelbart svar. Dessutom är han generös med humor och skämt, vilket gjorde kursen ännu roligare. Precis som du går på gym för att bli starkare, eller springer för att förbättra din kondition, så behöver du träna upp din självkänsla som egen företagare. Du måste tro på dig själv och dina tjänster som du säljer på riktigt. Jag tjänade igen kursavgiften 28 gånger före kursen var slut.

  Läs mer om vad Haffi sagt.

 • Camilla Westling

  Camilla Westling

  Naprapat

  Utbildningen var värd varenda krona. Jag fick så mycket för priset, även om jag kände igen det mesta av vad jag borde göra. Peter Watz var otroligt engagerad och verkligen generös med sina förslag och idéer på hur jag borde jobba smartare. Jag har äntligen börjat blockera tid i schemat, för att inte ha fulltids­beläggning med inbokade kunder. Jag behöver ju frigöra tid till annat också. Jag ökade min omsättning med 34 % kvartal 2 mot samma kvartal året innan.

  Läs mer om vad Camilla har sagt.

 • Bengt Bergshem

  Bengt Bergshem

  Nexia

  BliFullbokad.nu-konceptet är väldigt bra oavsett vilken bransch du är i. Själva innehållet i kursen är generellt men Peter besitter väldigt stor kompetens när det gäller marknadsföringen och du får unika och specifika tips som passar för just dig och ditt företag oavsett om du jobbar som konsult, jurist, massör, finansiellrådgivare, naprapat eller som annan tjänsteföretagare. Det är imponerande att Peter har den kunskapen att kunna förmedla enkla råd som fungerar och som inte är kostsamma eller krångliga.

  Läs mer om vad Bengt sagt.

 • Annica Larsson

  Annica Larsson

  Hälsans tecken

  Det jag gillade med kursen var att få en annan persons perspektiv och tankegångar när det gäller marknadsföring. Och Peter gav oss många bra knep på hur vi kan hålla kontakten med kunderna. Och att den här kursen inte handlar om att man ska bli en säljare. Det blir mycket enklare att sälja eftersom kunderna kontaktar dig på grund av din marknadsföring, men någon säljare behöver du inte bli, vilket jag tycker är skönt.

  Läs mer om vad Annica sagt.

 • Se den första filmen direkt. Klicka på pilarna nere till höger på filmen för att maximera

 • Se filmen "Prissättning Vad är värde?". Klicka på pilarna nere till höger på filmen för att maximera

 • Se filmen "Hålla kontakten strategin - syftet". Klicka på pilarna nere till höger på filmen för att maximera

Behöver du inspiration?

Varje månad skriver Peter ett eller två inspirerande brev om marknadsföring, försäljning och affärsutveckling. I brevet finner du tips, inbjudningar, erbjudanden och annat som kan inspirera dig som är tjänsteföretagare.

Tveka inte att påbörja din prenumeration! Brevet är kostnadsfritt och du kan avanmäla dig när du vill.

Prenumerera gratis